Recenze dámského holícího strojku Braun Silk

Minulý měsíc jsem zde na blogu informovala o tom, že právě testuji dámský holící strojek od značky Braun. Uběhlo pár týdnů a mám pro vás konečný článek, jak testování dopadlo, zda u mě strojek uspěl nebo nikoliv.

V první řadě si řekneme, co dámský strojek sliboval, tedy jeho vlastnosti! Má jednu planžetu (pohyblivou) a zastřihovací lištu. Použití pouze za sucha. Provoz pouze s připojeným kabelem. Je omyvatelný. Hladké oholení i v citlivých oblastech. V balení i exfoliační ploška a zastřihovací hřeben.

Tento strojek dle popisu byl určen přímo pro mě, proto jsem si jej vybrala 🙂 Já jsem příklad kupujícího, nechce používat žiletky (chce něco pohodlnějšího), ale má strach z epilátoru.

Strojek byl zabalen a vložen do krabice, která obsahovala strojek, napájecí kabel, exfoliační plošku, zastřihovací hřeben a mini oprašný kartáček.

Z prvního zkoušení jsem měla obavy, že se mohu říznout, protože holení s žiletkou u kotníků se nikdy neobešlo bez krve :-(. Ale u tohoto strojku ani kapička krve, jupí!!! A to na jakýchkoliv místech, wooow!!

Zastřihovací hřeben, který je v balení je za mě naprosto, ale naprosto zbytečný.. Ten jsem ani nezkoušela, nemám kde 😀 a exfoliační ploška je fajn. Ale já si strojek pořídila na holení, tedy abych využívala tu třetí možnost a to tu, že žádný nástavec na strojek nenasazuji a využívám pouze to, co již na něm je. S tím, že akorát hýbu posuvným „knoflíkem“ do stran, zda chci nohy či jinou část těla.

Strojek lze používat na jakkoliv dlouhé ochlupení, samozřejmě tam nějaké musí být. Já strojek využívám na nohy, podpaží a ruce. Jinde mi nevyhovuje, ani v oblasti bikin. Tam jsem stále zvykla na klasiku žiletkou. Strojek jsem zkoušela opravdu pravidelně, každý si musí najít ten správný sklon. A skvěle padne do ruky.

Strojek je fajn hlavně na nohy, kde se neříznu, ale. Ano, má to jedno ale, pro dokonalé oholení musím po nohách strojkem najet víckrát, jinak to chloupky nebere dokonale, tak jak by se mi líbilo. To je jediné mínus :/ že s žiletkou jsem byla zvykla na rychlejší způsob, ale zase jsem měla po žiletce na nohách vyrážku, jakmile jsem šla po oholení na sluníčko, někdy jsem ani na to sluníčko nemusela. Se strojkem se mi to ani jednou nestalo 🙂

Určitě tě zajímá, jak je to s potřebou holení, jestli je potřeba holit častěji, stejně nebo dokonce méně častěji. Každým pochopitelně chloupky rostou jinak, ale u mě to vyjde nastejno, jako s žiletkou. Parádní je, že strojek lze omýt a dokonce rozebrat až tam, kam je třeba. Strojek nemá žádný zásobník na chloupky, ty jsou vždy pod hřebínkem nebo tam kde máte např. nohu položenou. Já jsem s ním spokojená!! 🙂

 

Seženeš ho na e-shopu holime.cz, kde nyní stojí 1026 Kč.

Jeden komentář Přidat své
  1. Nad holícím strojkem mám pocit už nějakou dobu přemýšlím, ale myslím, že to přemýšlení bude asi na takové úrovni, jako když jsem chvíli uvažovala o tomto 🙂 Určitě by stálo za to si nějaký koupit, jen já osobně bych asi sáhla po tomto produktu z ekologických důvodů, protože se žiletkami nějaký závažnější problém nemám a používám je ráda. Tedy samozřejmě jen tam ráda, jak může mít člověk rád holení a nepovažovat to za velmi nudnou a nezáživnou činnost 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *