Fotoobrazy na plátně – Tiskařík.cz

Přeji Ti krásný nový rok 2021!

Dnes jsem si připravila recenzi na e-shop Tiskařík.cz. S e-shopem jsem před pár měsíci navázala spolupráci a dostala tak možnost vybrat si cokoliv, co zde na blogu zveřejním a ohodnotím 🙂

Zvolila jsem dva fotoobrazy na plátno, které jsem plánovala již dříve, ale nevěděla  jakou firmu zvolit.  Když jsem dostala tuhle možnost, nebylo proč váhat.

Než začnu s recenzí, tak něco málo o firmě.

Firma Tiskařík.cz se objevila na trhu poprvé v roce 2013. Na svém webu má menší příběh, jak to vše začalo. Ten já tu psát nebudu, když tě to bude zajímat, najdeš ho snadno 🙂

V nabídce má fotokalendáře – stolní i nástěnný, fotoknihy, fotoobrazy, fotohrnky – klasický malý, klasický velký, latte malý, latte velký, skleněné či plechové, fotografie, milníky – od narození po jeden rok nebo těhotenské, ročenky – kroužková vazba nebo šitá sponou, pexesa a svatební produkty – oznámení, obálky, jmenovky, odpovědní kartičky, svatební knihy, uvítací karty, menu, etikety, samolepky, magnetky nebo placky. Vybere si každý! 

 

Já se zaměřím pouze na ty FOTOOBRAZY, které jsem si nechala vytvořit.

Fotoobrazy mají v nabídce od 299 Kč a je jenom na tobě, jakou zvolíš velikost. Podle velikosti se poté odvíjí celková cena. Možnosti rozměru obrazu jsou (čtverec či obdélník) –  30×30 cm, 40×30 cm, 40×40 cm, 50×50 cm, 60×40 cm, 90×30 cm, 90×50 cm, 120×30 cm, 120×40 cm, 120×50 cm, 150×30 cm nebo 150×50 cm.

Já zvolila rozměry obrazů 30×30 cm a 30×40 cm, což jeden obraz vychází od 679 Kč. Dodání mají rychlé! U každého produktu se ukazuje, kdy objednávku vytvoří a kdy odesílají.

Obraz je vytištěn na bavlněném plátně s excelentní barevností, vypnut na dřevěný rám. – popis přímo z webu Tiskařík.cz

 

Možností doručení nemají málo. Můžeš zvolit např. Českou poštu, Českou poštu – Balíkovnu, Českou poštu – balík na poštu, PPL, Zásilkovnu nebo vyzvednutí na pobočce e-shopu. Já zvolila Českou poštu.

Obrazy mi přišly řádně zabalené. Po rozbalení jsem byla zklamaná. Kvalita nebyla taková, jakou jsem očekávala. Oba obrazy byly tmavé a pixely velice zvětšované. Nelíbilo se mi to. Proto jsem se rozhodla pro reklamaci.

Obrazy jsem tedy po konzultaci s e-shopem zabalila a poslala zpět. Zrovna v e-shopu měli něco s tiskárnou, takže má reklamace byla vyřízena později, což mi nevadilo. Šlo mi hlavně o to, aby kvalita byla taková, jakou očekávám 🙂 Před pár dny mi obrazy přišly nové, třikrát jupí!! Kvalita je mnohem lepší. Jde vidět, že si s nimi tentokrát někdo vyhrál. Nejsou tak tmavé a pixely zvětšované, teď se nestydím je mít pověšené na zdi!

 

Určitě bych ocenila na dřevěném rámu mít již od výroby přidělané jakékoliv háčky 🙂 bylo by to mnohem snadnější, abych si je nemusela doma přidělávat sama. Ale nevadí, to je pouze moje malá výtka.

Jinak jsem s výrobou spokojená 🙂 a tedy po druhé zkušenosti e-shop mohu doporučit!

6 komentářů Přidat své
  1. Ne vždy se vše povede napoprvé, hlavně že napodruhé jsi spokojená, Fotky jsou krásná vzpomínka<3
    Tvému blogu dávám odběr a budu se sem ráda vracet, stejně tak ráda tě přivítám i u sebe na blogu:
    <a href=“http://www.bygabra.blogspot.com/“>ByGabra</a>

    Měj se krásně!

    1. Ahoj Gabi 🙂
      ano, naštěstí na druhý pokus to vyšlo dobře.

      Děkuji a znovu se na tebe zde na blogu těším.

  2. Tak aspoň, že co se týče reklamace, tak nebyl žádný problém 🙂 Ono už hodně záleží na kvalitě té fotky, jestli zvládne vytisknutí na takhle „velký“ papír 🙂 Moc vám to na fotce spolu sluší ♥

    WantBeFitM

  3. Vypadá to velmi pěkně, ale já bych i tak měla strach z té kvality. Nějaké fotografie na plátně jsem v reálu viděla, ale moc se mi to nezdálo… Možná záleží u koho se to vyřizuje.
    I po reklamaci, už se mi to párkrát stalo, že to nebylo ono. Nebylo to zase na plátně.

    1. Chápu tvé obavy 🙂 ale po reklamaci šlo vše hladce, takže zde obavy nejsou na místě. 🙂

      Měj se krásně!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *