Tipy na dárky k Vánocům – Dřevěné produkty z e-shopu Čistédřevo.cz

Miluji produkty ze dřeva 🙂 a různé přírodní věci do domácnosti. A přesně tohle naleznete na e-shopu ČistéDřevo.cz. V nabídce jsou například věci do kuchyně, dekorace, bedny, móda, nábytek a hračky pro děti.

Když mi byla nabídnutá spolupráce, neváhala jsem a s radostí kývla! E-shop nabízí tolik produktů, že jsem opravdu dlouho vybírala, co si prvně pořídím. Nakonec jsem zvolila věci do kuchyně. Nejvíce mě zaujaly kokosové misky od farmářů z Bali. To je něco nádherného!! 🙂 V nabídce je několik motivů, já zvolila s kokosovým listem.

Nezapomněla jsem ani na svého muže, kterému se líbí produkty z olivového dřeva. U něj padla volba na misku z olivového dřeva o průměru 12 cm, která se hodí například na menší dávku vitamínů v porci ovoce.

Z olivového dřeva jsem zvolila i odkladač na vařečky, který mi v kuchyni velmi chyběl. Nechápu, jak jsem bez něj mohla při vaření fungovat. STOP špinavé kuchyňské lince!! 😀 

Poté jsem vzala pouze drobnosti, jako dřevěnou vařečku, obracečku na teflon a dřevěný knoflík ve tvaru srdce.

Na výběr je z mnoha dopravců např. Česká pošta, PPL, GLS nebo Zásilkovna.cz.. má volba padla na Zásilkovnu. Doručení a odeslání bylo velmi rychlé.

Bohužel při přepravě došlo k poškození krabice. Při rozbalení zboží bylo vidět poškození lakování misky a stěna kokosu byla prasklá. Zákaznický servis obou stran (pobočky i e-shopu) fungoval na jedničku, do týdne byl balíček zpět s novým zbožím a již v pořádku. Při druhém rozbalení bylo vidět, že je stěna kokosové misky tlustší.

Rozbalovat balíček byla jedna radost 🙂 vůně olivového dřeva je něco tak krásného! Z kokosové misky ranní dávka ovesné kaše chutná 100x více!! 🙂

Teď před Vánoci pokukuji na e-shopu po dárcích pro mé blízké. A že je z čeho vybírat!! Pro rodiče či prarodiče se mi velmi líbí produkty z kategorie – Vypalujeme do dřeva.

V kategorii – Dřevěné výrobky a motivy na míru mě velmi zaujaly dřevěné rámečky či svatební pozvánky. Pokud hledáte pro děti krásné proutěné kočárky, tak i to na e-shopu naleznete.

Já za sebe mohu e-shop jedině doporučit!! Opravdu nádherné produkty, které mají své kouzlo 🙂 a rozhodně to nebyl můj poslední nákup.

2 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *