Zpříjemni si večer s vínem od Bodláků

Jako správná holka z Moravy miluji vína :)! Mezi mé nejoblíbenější patří růžové nebo šumivé víno Prosecco.

Když mi do e-mailu přišla nabídka spolupráce na víno od Bodláků byla jsem nadšená. Již jednou jsem s jedním e-shopem, co prodává vína spolupracovala. Výběr vín byl pouze na mně, takže jsem zvolila růžové, červené a oranžové. Oranžové víno bylo má premiéra.

Výběr vína je velice snadné. V menu jsou kategorie rozdělené dle typu, odrůd, země a obsahu cukru. Šumivá vína mají vlastní kolonku v menu.

 

Můj výběr padl na vína – Ludmila červená, Sedlákovo letní rosé 2020 a Pinot Grigio Ramato IGT.

 

Velice se mi líbí popis každého vína. V popisu je dokonale popsáno a text je oživen obrázky ovoce, jaké víno obsahuje. Dokonce je v textu i doporučení k jakému jídlu se hodí. Vína si lze osobně vyzvednout, nebo zvolit dopravu přes PPL, Messenger či Zásilkovnu.

Vína mi došla velice dobře zabalená, takže žádné obavy z toho, že nepřežijí cestu.

Z mého výběru jsem ochutnala Pinot Grigio Ramato IGT a Sedlákovo letní rosé 2020. Z oranžového vína jsem byla velice překvapená a moc mi zachutnalo! Víno obsahuje ananas, broskev, hrušku a jablko.. okouzlilo mě svojí jemnou vůní s nádechem exotického ovoce.. a jeho chuť byla výborná!!

Růžové víno se také velice povedlo. Jemně nasládlé osvěžující víno s vůní jahod, malin a třešní. I když mám raději polosladká vína, a tohle je polosuché, tak mi velice chutnalo a u jedné skleničky jsem nezůstala.

Doporučuji si i přečíst blog, který je na e-shopu 🙂 naleznete na něm velice zajímavé články.

2 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *