Inspirace obývacího pokoje – FAVI.CZ

Hezký den přeji 🙂 ,

brzy nás čeká stěhování do nového a hlavně většího bytu. Nyní všude možně po internetu nebo v magazínech hledám inspiraci, jak si to naše nové hnízdečko udělat útulné.

Největší inspirací mi je momentálně vyhledávací portál Favi.cz 🙂 to je mi panečku slast. Tam najdu opravdu vše dle mých představ a to jsem opravdu velmi náročný člověk 😀 .

Moc mě baví, jak si lze zvolit místnost, kterou právě chci, nebo určité zboží – nábytek, dekorace, textil, svítidla, rekonstrukce či slevy.

Při hledání sedací soupravy jsem přesně věděla, jak má vypadat. Byla jsem si jistá s odstínem i celkovým vzhledem, to mi stačilo vložit do vedlejší kolonky a hned mi vyjelo tolik sedaček a mezi bohatou nabídkou jsem si našla přesně tu mojí vysněnou 🙂 . V našem útulném obývacím pokoji nesmí chybět křeslo respektive ušák. I ten jsem zvolila ve stejném odstínu, jako je sedací souprava. O nábytku mám také jasnou představu, spíše tmavší odstín. U nás byl vždy bílý nábytek, ale teď se mi více začal líbit dekor dřeva. Zvolila jsem tedy – televizní stolek, konferenční stolek, komodu a malý regál (knihovnu). Ke křeslu nesmí chybět lampa 🙂 tu jsem zvolila krásně designovou ratanovou stojací lampu.  Do útulného obývacího pokoje nesmí chybět ani koberec. Miluji kožešiny, takže i zde byla volba jasná :-). Jako poslední kousek jsem vybrala sochu Buddhy na komodu.

 

S výběr jsem naprosto spokojená 🙂 a jsem moc ráda, že mi s hledáním  vyhledávací portál Favi.cz ulehčil práci.

4 komentáře Přidat své
  1. Moc hezká inspirace, přesně můj styl 🙂 My plánujeme domeček, tak už pomalu koukáme, jak bychom zařídili kuchyň, koupelnu a obývák, ale zatím jen na Pinterestu. Asi začnu koukat už konkrétněji na doplňky a udělám si seznam jako máš ty 🙂

    1. Děkuji za pěkný komentář 🙂 jsem ráda, že se ti inspirace líbí! Seznam si určitě udělej, nikdy není brzo 🙂 aspoň budeš mít přehled! Držím palce, ať se vám domeček povede dle snů!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *