Pánská kožená peněženka – Trendhim.cz

Pěkný den přeji,

dnes tu pro Vás mám řekněme tip na dárek pro muže k Vánocům 🙂 ! Pokud ještě nevíte, co svým partnerům k Vánocům, tak zbystřete.

 

E-shop Trendhim navrhuje kvalitní módní pánské doplňky. V současné době má pod sebou 13 značek a ročně představuje několik kolekcí. Trendhim založil Mikkel a Sebastian v roce 2007, oba plní energie, tak se rozhodli nastartovat svůj byznys. 

V nabídce najdete – brýle, hodinky, holení, jehlice do saka, kapesníčky do saka, klobouky, čepice, kravatové spony, kravaty, motýlky, náhrdelníky, náramky, opasky, peněženky, rukavice, šály, rukavice, tašky a brašny, apod..

Jakmile mi přišla nabídka na spolupráci, tak jsem výběr produktu k testování nechala na přítelovi. Ten si zvolil koženou peněženku zn. Lucleon v námořnicky modré barvě. Bohužel tato barva již dostupná není, ale na výběr jsou tři další barvy – hnědá a světle hnědá, světle hnědá, hnědá..

Na e-shopu jsou produkty skvěle nafocené 🙂 do detailu! Peněženka obsahuje 6 přihrádek na karty, ale každá přihrádka pojme až 2 karty. V ceně je již pěkná černá dárková krabička, takže máte o starost méně s balením. K peněžence si můžete přikoupit personalizovanou ražbu za 349 Kč nebo dárkový váček a visačku za 79 Kč. My ani jednou nevyužili.

Oficiální popis peněženky:

Vyrobená z lícové buvolí kůže, vypadá skvěle a je příjemná do ruky. Unikátní perforovaný vzor dodává peněžence na eleganci a jedinečnosti. RFID blokování chrání vaše kreditní / debetní karty a vy můžete být v klidu. Dokonalé řešení pro ukládání a organizování vašich peněz a karet.

Jednoduchý design, který nabízí 2 přihrádky na bankovky a kapsičku na mince. Extra klopa vám ušetří místo a dodá extra úložný prostor. Poskytuje jednu průhlednou přihrádku na doklady a 6 přihrádek na karty. každá přihrádka pojme více než jednu kartu najednou.

Máte-li zájem o kvalitní dárek pro přítele nebo milence, tato peněženka bude skvělou volbou. Dodává se v hezkém dárkovém balení.

Pravá buvolí kůže, 100% bavlněná podšívka. Rozměry 12,5 x 9 cm. 

Co oceňuji, tak je doprava zdarma na všechny objednávky nad 1 099 Kč. Pokud by Vaše objednávka byla menší, tak je na výběr z dopravců jako je GLS a DHL. Navíc e-shop nabízí vrácení produktu po dobu až 365 dnů po odeslání zboží a nebude se ptát proč zboží vracíte. Pokud chcete zboží z e-shopu jako dárek na Vánoce, tak máte na objednávky čas do pondělí 19. prosince před 16 hod.. 

Po objednání mi zboží bylo doručeno do pár dní (3-4 dny, tak jak píše e-shop na webu). Peněženka byla zabalena v černé dárkové krabičce (viz. foto). V každé přihrádce peněženky byl vložen černý kartón. Zde se dostáváme k menšímu mínusu – barva!! Přítel si zvolil námořnicky modrou, ale doopravdy je to spíše velmi tmavě modrá až černá. Příteli to nevadí, ale já to beru jako patrný detail u kterého se člověk pozastaví.

Hned po nafocení přítel peněženku začal testovat 🙂 . Jde vidět, že je opravdu kvalitní a krásně se do ní vlezou všechny potřebné karty, bankovky, drobné, atd… Velikostně je peněženka tak akorát do ruky či do kapsy. Ani ne moc velká, ale ani malá! Zkrátka tak akorát 🙂 .

 

Já i přítel můžeme e-shop Trendhim velmi doporučit! Nabídka je bohatá a zboží kvalitní za skvělé ceny 🙂 !

2 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *