Intimní hygiena bez starostí – Gynella

Přeji krásný den 🙂 , dnes tu mám recenzi na produkt z řady intimní hygieny se kterým mám dlouholeté zkušenosti. Jedná se o jemnou sprchovou pěnu na intimní hygienu, která je určená nejen na mytí, ale také na holení intimní oblasti.

Než jsem na tuhle pěnu narazila a poprvé jí otestovala, tak jsem používala intimní mýdla typu zn. Avon, apod.. což jsem časem zjistila, že mi vůbec nevyhovovalo a na občasnou mykózu, atd.. jsem trpěla stále. Ovšem po vyzkoušení téhle jemné pěny jakékoli starosti a problémy vymizely!

Velmi mi vyhovuje velikost lahvičky – 150 ml. Před použitím je potřeba s lahvičkou zatřepat a pumpičkou si vytlačit potřebné množství. Mám vyzkoušeno, že bohatě postačí 1-2 pumpičky 🙂 . Velmi mě překvapila bohatost pěny a hlavně jemnost! Skvěle se roztírá a příjemně voní! Pěna nevysušuje, ani nedráždí pokožku. Při každodenním použití, často i několikrát denně mi pěna vystačí několik měsíců. Ani po několika letech jsem na pěně nenašla nic co by mi vadilo, nebo by pokožce nevyhovovalo.

Jak výrobce slibuje pěna je řešení proti – svědění, pálení, zarudnutí, pocit napětí a nepříjemný zápach. 

Složení:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Citrus Grandis Seed Extract, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Glycerin, Lactic Acid (Kyselina mléčná), Sodium Laureth Sulfate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Salvia Officinalis Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric Acid (Kyselina citronová).

Cocamidopropyl Betaine – je povolena v přírodní kosmetice. Nahrazuje škodlivé sulfáty.

Citrus Grandis Seed Extract – výtažek ze semen grepu.

Sodium Chloride – nepatří mezi alergeny. Zahušťuje, čistí, hydratuje, lehce odmašťuje, zpevňuje a zklidňuje.

Phenoxyethanol – konzervant. Účinný v prevenci růstu plísní, bakterií a kvasinek.

Glycerin – hydratace a změkčovadlo pokožky.

Lactic Acid – upravuje pH. 

Sodium Laureth Sulfate neboli SLS – bývá občas problematické, může dráždit kůži a proto by se jí měli vyhýbat lidé s atopickým ekzémem.

Panthenol – zvlhčovadlo, protizánětlivý, antibakteriální, regenerační, zklidňující, snižuje pocit svědění a urychluje hojení. 

Ethylhexylglycerin – zjemňující účinky.

Salvia Officinalis Oil – esenciální olej ze šalvěje lékařské. Protivirové, protizánětlivé účinky a má dezinfekční účinky.

Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder – hydratuje, regeneruje, zklidňuje, zmírňuje projevy podráždění, antioxidant a je protizánětlivá.

 

Výrobce má v nabídce několik produktů pro intimní hygienu, já mám zatím zkušenosti pouze s tímto produktem.

Za sebe mohu jemnou intimní pěnu od značky Gynella jedině doporučit! Ani si netroufám říci kolikátou lahvičku již mám 🙂 . Navíc mi velmi vyhovuje, že lze zakoupit v jakékoli lékárně. Cena je také velmi přívětivá. Na oficiálním e-shopu Gynella pěnu koupíte za 193 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *