Ochutnávka tří vín od Víno Od Bodláků, nejen s alkoholem!

 

Přeji krásný den,

po delší odmlce se hlásím s novým článkem, zároveň se jedná o úplně první článek v tomhle roce. Právě jej sepisuji na balkóně, kolem mi voní kytičky a popijím jedno z vín, které Vám dnes představím. Jak já se na tohle teplé období těšila 🙂 . Haha.. to jsem o víkendu byla vtipálek 🙂 zrovna když dopisuji článek a chystám se jej zveřejnit, tak je venku kosa a tráva pod sněžnou peřinou není vidět.

E-shop Vínoodbodláků.cz mě oslovil k spolupráci a já jakožto holka z Moravy, která víno miluje neváhala ani minutu a na nabídku s radostí kývla. K výběru jsem povolala i muže, který je stejný milovník vína jako já a tak jsme vybírali spolu. Zvolili jsme dvě alkoholická a jedno nealkoholické víno.

Nealkoholické jsme zvolili – Revine Rosé (perlivé), polosladké.

Stručný popis výrobce: Je vyrobeno ze svěžích a mladých vín. Co mě zaujalo a mile překvapilo, tak působí na efektivnější trávení, jelikož nezatěžuje naše tělo alkoholem. Chuť je svěží a lehce pikantní. Víno pochází z Moravy z velkopavlovické podoblasti, což mě ještě více těší 😀. Jedná se o odrůdu Couvée růžové. Hodí se především k rybám a kuřeti.

Láhev má 0.75 l

Mé hodnocení:

Výborné, výborné a ještě jednou výborné!! Nealkoholická vína jsem nikdy moc nemusela, když už tak s alkoholem. Nyní jsem moc ráda, že jsem se ho rozhodla vyzkoušet a zvolila právě tohle! Díky němu u mě dostanou šanci i jiná nealkoholická vína. U něj to na chuti totiž nepoznáte! Chutná úplně totožně jako alkoholické, akorát z něj ráno nebudete mít kocovinu, i když se rozhodnete vypít láhev celou a zaručuji Vám, že ne 99% ani u jedné láhvi nebudete mít dost! Opravdová slast na jazyku. Někomu by mohlo vadit, že se jedná o perlivé, ale myslím, že tomu bublinky dodávají ještě lepší chuť. Při ochutnávce v puse ucítíte bublinky, sladkou, svěží chuť a na konci je lehce pikantní ocásek.

Tohle víno si nezaslouží nic jiného, než 10 z 10! 

Cena vína je 189 Kč

 

Dále jsme zvolili dvě alkoholická vína.

Bizzarro Manzoni Moscato Spumante Dolce (sladké)

Stručný popis výrobce: Manzoni Moscato je odrůda muškátového typu. Nádherně voní, má sladkou, a bublinkovou chuť ve stylu prosecca. Jedná se tedy o dokonalou osvěžující kombinaci. Je původem z Itálie, oblast Veneto. V roce 2020, 2021 a 2022 získalo ocenění. 

Láhev má 0.75 l

Mé hodnocení:

Na tohle víno se těšil muž a věděl proč, je také skvělé! Při ochutnání cítíte svěží, delikátně sladkou, lehce bublinkovou chuť. Hned při dopití první skleničky muž odvětil, že tohle víno jsme neměli naposled.

Cena vína je 199 Kč

 

Hradil Čejkovice Rubinet (polosladké)

Stručný popis výrobce: Spojení kombinace unikátní metodou zpracování hroznů nám ve vzájemném vztahu odhaluje výjimečné víno. Zaujme svým nezaměnitelným aroma čokolády, vanilky, višní, karamelu a lehkým nádechem čerstvě pražené kávy. Víno se hodí k běžnému pití, zvěřině, ale především k čokoládovým dezertům.  

Láhev má 0.75 l

Mé hodnocení: 

Velice povedená chuť kvalitního a nevšedního vína. Takové víno jsme ještě neměli. Nejen že krásně voní, ale především skvěle chutná a velice baví, mňam!

Cena vína je 263 Kč

 

Moc děkuji e-shopu za skvělou a velmi chutnou spolupráci!

 

2 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *