Přírodní deodorant pouze s jednou látkou ve složení? Deo krystal od Purity Vision

Přeji krásný srpnový den, i když venku to spíše vypadá na podzim, alespoň u nás na Moravě a začínám mít podzimní náladu – piji sypaný ovocný čaj od Oxalis a pálím vanilkovou svíčku se třemi knoty, to je bájo!

Dnes přináším recenzi na další přírodní kosmetický produkt, jedná se o deokrystal od značky Purity Vision, než Vám ho představím v plné své kráse, tak něco málo ke značce.

Značka Purity Vision se v posledních měsících stala mojí oblíbenkyní a pořídila jsem od ní produkty nejen pro mě, ale o tom jindy :-). Purity Vision se pyšní pěti hodnotami – kvalitou, inovací, férovostí, udržitelností a čistotou! Na trh přišla v roce 2008 a pěti hodnotami se řídí dodnes.

Za ty roky získala několik certifikátů – CPK, CPK BIO, FAIR TRADE, FAIR FOR LIFE, FAIRTSA, BIO a CRUELTY FREE AND VEGAN. 

V nabídce má několik různých druhů produktů pro ženy i děti.

A teď již k samotnému deokrystalu 🙂 na výběr je 120g nebo 60g. Zvolila jsem rovnou 120 gramů, ale bohatě by mi na několik dlouhých měsíců při denním používání postačila nižší hmotnost. Za mě není potřeba si deo tahat sebou, pokud se použije ráno, tak opravdu několik hodin vydrží, nezkoušela jsem tedy celých 24h, ale od rána do večera vydrží.

Jelikož se jedná o deo, tak se stále potíte, ale nesmrdíte a to je za mě fajn! Pokud nechci, aby byly vidět koláče v podpaží, tak si vezmu vložky do podpaží. Ale každý se potí, je to přirozený tělní proces, jen je dobré u toho nesmrdět :-D.

 

Do krystalu se nepřidává žádná parfemace, je tedy vhodný nejen pro ženy, ale i muže. Hodí se pro normální, suchou i citlivou pokožku. Neucpává potní póry, neobsahuje alkohol a nezanechává stopy na oblečení.

Použití je velice jednoduché – deo se navlhčí pod tekoucí vodou, nanese se na suchou pokožku a po použití se opět pod tekoucí vodou opláchne. Pokud by jste chtěli dodat parfemaci, tak Purity Vision doporučuje deo zkombinovat s jejich růžovou vodou.

 

Minerální deodorant získal certifikát – CPK a CRUELTY FREE AND VEGAN.

 

Složení:

Potassium Alum (kamenec, solný krystal) působí jako deodorant, nikoli jako antiperspirant. Kamenec se používá i jako léčebný prostředek v tradiční medicíně jak čínské, tak ájurvédě. Muži ho znají jako nezbytnou výbavu holících souprav, protože zastavuje krvácení. 

 

Cena 120g je 159 Kč a 60g 109 Kč (na oficiálním e-shopu značky).

Deokrystal lze zakoupit např. na e-shopu Purity Vision, drogérie DM nebo v lékárnách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *