Fialová řasenka Big and False – Avon

Už ani nevím, kdy naposled byla recenze na řasenku 🙂 musím mrknout do archivu, ať si připomenu, kterou jsem recenzovala naposled.

Zas tak dávno to není, myslela jsem si, že to bude delší doba. Naposled jsem psala recenzi na řasenku s vůní okurky od značky Rimmel (recenze). Tuhle recenzi jsem psala skoro před měsícem 🙂 

Tentokrát se jedná o značku Avon, které jsem věrná již několik let. Opravdu velmi dlouho. Byla to snad má úplně první značka kosmetiky, kterou jsem kdy vyzkoušela 🙂 Jaká byla ta tvoje? 

Řasenka, kterou budu dnes recenzovat je z kolekce Mark. Celý název řasenky je Big and False..

Pokud se o značku Avon alespoň trochu zajímáš, tak ti tahle kolekce nemohla jít. Na trhu je již nějakou dobu, dokonce i tahle řasenka, ale já se k sepsání recenze dostávám až teď, nevadí 🙂 v prodeji je stále. Má i své jinak barevné „sourozence“. 

Tahle fialová řasenka slibuje zvětšující objem řas, kdy po aplikaci vypadají skoro jako umělé. Výdrž má celodenní, netvoří žmolky, ani se nerozmazává. Je klinicky a oftalmologicky testovaná. Dokonce je i hypoalergenní a vhodná pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček. 

Obal je klasický, akorát ve fialovém provedení. Mně osobně obal nevadí, sice nejsem z něj nějak extra odvařená, ale ani nejsem zklamaná.

Kartáček je klasického mandlového tvaru. Já bych uvítala menší kartáček. Na mě je zbytečně moc velký.

Opět se dostávám k vůni, jako u předešlé recenze řasenky. Akorát v tom rozdílu, že tahle řasenka nemá žádnou krásnou vůni. Má úplně klasickou, což mi také nevadí, lepší, než kdyby měla tu klasickou „řasenkovou smradlavou“ vůni.

Jinak co se aplikace týče, tak kdyby byl kartáček o něco menší, tak je to super. Lze s ním hezky pročesat řasy, ale musí se opatrně. S výsledným efektem řas je to lepší. Řasenka dělá hezké řasy, objem hezkých mrkaček i délku. Nemohu tvrdit, že nedělá žádné žmolky, protože sem tam se mi stalo, že se mi malý žmolek vytvořil. Ale pravdou je, že se nedrolí, ani neobtiskává a nerozmazává se. Výdrž je celodenní s tím souhlasím 🙂

Řasenka je dostupná ve dvou odstínech. Buď Brown Black nebo Black.

Bohužel kvůli kartáčku jsem u řasenky na vážkách.. Znovu bych si jí nepořídila. 

Cena řasenky je okolo 129 Kč 

 

Máš zkušenosti s řasenkami od značky Avon?

Máš zkušenosti s touhle řasenkou?

Jaké kartáčky máš nejraději?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *