Zkrášlení bytu s plakáty Poster Store

Krásný den 🙂 přicházím s novým článkem ve spolupráci s Poster Store. E-shop se na blogu  již jednou objevil, kdy jsem s ním navázala první spolupráci. Po nějaké době od zveřejnění mi byla spolupráce nabídnutá znovu 🙂 za to e-shopu moc děkuji! Na spolupráci jsem opět kývla, jelikož jsem s první objednávkou plakátu byla velice spokojená (článek ZDE).

Poster Store pro neznámé představím ve zkratce, více jsem psala ve článku č.1. Společnost vyrábí plakáty ve skandinávském stylu a tvoří je umělci z celého světa. V nabídce jsou různé kategorie, vybere si zde opravdu každý dle své libosti. Já jsem tentokrát zamířila do kategorie kuchyně 🙂 ložnici mám již vymazlenou a bylo na čase přejít na kuchyň.

Velice oceňuji, jak Poster Store zachází k životnímu prostředí! Papír na který se plakáty tisknou pochází z lesů, kde se pro každý strom vysadí dva nové 🙂 a to je krásné!!

Poštovné je od 999 Kč zdarma a doručeno je během 3-5 pracovních dní. 

 

Na webu jsou často různé slevové akce, kdy plakát seženete o 20-40% levněji! Nyní do 7.9.2021 probíhá -40%  na všechny plakáty (kromě kolekce umělci).

 

Já pro Vás navíc dostala extra slevu -45%  na všechny kategorie plakátů (kromě kategorie umělců). Stačí do objednávky uvést NELP45, platí od 7.9. – 13.9.2021. 

 

A nyní se vrhneme na plakáty, které jsem si objednala 🙂 

Celkem jsem objednala 6 plakátů a ke každému rám. Provedení rámu jsem volila ve dvou variantách – bílý dřevěný a dubový dřevěný.

 

Bílý dřevěný rám jsem volila pro plakáty o velikosti 21 x 30 cm (A4) a dubový dřevěný o velikosti 30 x 40 cm.

    

Tři plakáty o velikosti 21 x 30 cm jsem pověsila přímo do kuchyně k barovému koutku 🙂

Dva plakáty o velikosti 30 x 40 cm byly umístěny do jídelny.

Poslední plakát o velikosti 30 x 40 cm si vzal muž do své pracovny.

 

Velice oceňuji špičkovou komunikaci zákaznické podpory :-)!!

Za sebe opět musím říct, že jsem velice spokojená. Tisk je na kvalitní matný papír. Jakmile se plakát usadí do rámu a překryje se kvalitním křišťálově čistým-akrylovým sklem na zdi vypadá skvěle!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *